Supervisión narrativa TTT intensivo de verano

ES

A continuación, un pequeño vídeo hablando de nuestro nuevo proyecto para este verano!

V Conferència Europea de Teràpies Narratives i Treball Comunitari

Del 6 al 9 de Juliol tingué lloc a Barcelona la V Conferència Europea de Teràpies Narratives i Treball Comunitari.

El grup organitzador -entre els membres del qual es troben les nostres companyes Mariàngels Ferrer i Mònica Florensa- féu un treball excel·lent i el congrés tingués lloc a la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, amb l’assistència de més de 300 persones vingudes dels molts països d’Europa, però també d’Israel, Palestina, Corea del Sud, Malàisia, Mèxic, Estats units, Canadà, Turquia, Afganistan i Brasil.

Les intervencions dels ponents tingueren lloc en anglès i en castellà. El conjunt de les quals fou un interessant diàleg entre el mon de la recerca i el mon de la clínica.

Llegeix més: V Conferència Europea de Teràpies Narratives i Treball Comunitari

Carta de presentación del grupo de supervisión

Los primeros grupos de Supervision de la practica Narrativa están a punto de empezar. Nuestra base es la de realizar un viaje guiado al libro de Mapas de Michael White. Lo recorreremos juntos y lo enriqueceremos con nuestras historias y con las historias de nuestros consultantes. Para ello pondremos la ética profesional en el centro de cada conversación y encuentro. Veo mi posición como la de dar estructura a cada ‘tertulia’ y acompañar a cada participante para que sea ‘transportado’ (categoría 4 de las ceremonias de definición) a un lugar diferente al que no hubiera llegado si hubiera estado en otro lugar. 

Llegeix més: Carta de presentación del grupo de supervisión

Segundo Congreso de Terapia Narrativa en Bélgica

Este noviembre tengo el placer de haber sido invitada a presentar un workshop sobre la pah de Lleida en Bélgica! Un taller que preparare junto con mis comphañeras de pah Lleida! Os paso el enlace para que podáis ver el programa! http://sectiendf.nvrg-aanmelden.nl/welkom.htlm

Curso con Hugh Fox finalizado

Curso con Hugh Fox finalizado - Español

Con la vista atrás después de finalizado el curso con Hugh Fox! Sólo tenemos palabras de agradecimiento para él por compartir con nosotr@s su conocimiento en terapia narrativa y sobretodo sus experiencias. También desde Atelier Narratiu queremos dar las gracias a todas las personas que han participado! Ha estado una experiencia enriquecedora y que nos ha encantado compartir con todo el grupo!

Esperamos que sea un punto de partida de más momentos preferidos!

Besitos narrativos!

{besps}noticies/curs-hugh-fox{/besps}

Formació Teràpia Narrativa nivell 2 amb Hugh Fox a Barcelona

 

Formació pràctica per ajudar a desenvolupar habilitats pràctiques amb narrativa d'entrevista, construcció de preguntes i com enriquir les històries.

Inclou:

  • El que és ausent però implícit
  • Treballar amb els efectes del trauma
  • Treballar amb el concepte de bastida i l'obra de Vygotsky
  • Poder, context i discurs
  • Treballar amb la sensació de fracàs
  • L'ús de la narrativa en la supervisió / consulta amb altres professionals

El curs és molt pràctic amb gran quantitat d'exercicis amb els que els participants practiquen les habilitats ensenyades.

Llegeix més: Formació Teràpia Narrativa nivell 2 amb Hugh Fox a Barcelona